Inici

Tarda de jocs i espectacles

El dia 4 de Juny de 4 a 8 de la tarda els LL/D (llops i daines) de l’AEiG Sant Miquel d’Anglès, us convidem a passar una tarda divertida al parc de Can Cendra!!!!!

Hi haurà jocs pels més menuts i activitats pels més grans, i una mica de pica-pica. A més tindrem un espectacle d'experiments químics: "Reacciona... Explota!" a càrrec d'en Josep Duran. Us hi esperem ;)

 

ÉS GRATUÏT!!!!!!!!!!!!!!

cartell

ninot escolta

Reunió 60è aniversari

L'any que ve el nostre Agrupament fa 60 anys. Per això, un seguit d'antics escoltes i guies han format una Comissió per celebrar el 60è aniversari!

Dissabte 14 fan una reunió a la Sala Fontbernat, si teniu ganes de col·laborar amb l'organització dels actes del 60è, us animem a assistir-hi!

Entre tots fem el Cau!

cartell reunio 60

Amb màgia la neteja és més fàcil!

Els guanyadors d'aquests mesos de gener i febrer són els Pioners i Caravel·les amb aquest enginyós vídeo demostrant com aconsegueixen aixecar les escombres! Més ens agradaria a nosaltres tenir aquests poders, o no?

 

Les aventures dels Llops i Daines

Aquest curs els llops i daines som una bona tropa, som un total de 28 llops i daines i 4 caps!! A més a més, estem molt motivats (infants i caps) i hem anat molts caps de setmanes d’excursió i hem realitzat activitats molt diverses. Ara us farem una breu explicació del primer i segon trimestre destacant el que ens ha marcat més!

El primer trimestre, a part de la sortida d’agrupament que es fa a inici de curs per fer el pas d’unitat, vam anar a Girona, a Can Torra i a Santa Coloma de Farners. A Girona vam fer una descoberta pel barri antic descobrint les llegendes de la capital i a la tarda vam anar a les Fires! La següent excursió vam aprofitar per passar el matí a Anglès i vam anar a visitar la mesquita on ens van ensenyar a escriure els nostres noms en àrab! A la tarda ens vam posar les motxilles i vam pujar a Can Torra per passar-hi nit i pujar al pic de la mamella. La última excursió vam anar a Santa Coloma de Farners per acabar de consolidar els objectius que ens havíem proposat pel primer trimestre i assajar la cantada de nadales que vam fer a Anglès al 26 de desembre.

23.0315 part 2 554

 

El segon trimestre, hem anat a Argimon amb els trucs, a la casa de colònies de Can Solà amb tot l’agrupament per celebrar la diada del pensament i la última l’hem fet al nostre cau. A Argimon vam pujar-hi a peu, aprofitant per dinar al castell de Farners. Vam fer una gimcana que ens van preparar els trucs, vam descobrir un camp de treball de Grècia i abans d’anar a dormir vam fer vetlles. El diumenge ens van visitar dos nois de Santa Coloma que ens van explicar tot el procés que va viure el seu poble i els del voltant amb el tema de la MAT.

excursióStaColoma

 

El dia que ens vam quedar a Anglès, el matí el vam aprofitar per passejar-nos pel poble amb petits grups per detectar les necessitats del poble i encarar el nostre projecte. A la tarda vam fer també una gimcana pel poble descobrint indrets culturals del poble i preguntant als nostres vilatans els seus gustos culinaris, les raons per les quals acostumen a anar al metge... A la nit més d’un es va ben escagarrinar al joc de nit (queien llàgrimes d’espant!) i l’endemà vam acabar el que ens quedava i vam deixar el cau ben endreçat i net.

23.0315 part 2 561

 

A part de les excursions, els dies de cau ens ho hem passat pipa. Per la Fira de Sant Antoni vam fer una parada i el següent dissabte vam anar a visitar Càrites i vam jugar escuts a la Doma. Un altre dia vam plantar maduixers i enciams que anem cuidant i regant. L’últim cau el vam fer de 4 hores perquè teníem molta feina; escollir el projecte del curs i participar al CauXef, el millor concurs de cuina de la història! I per si no fos poc, també hem fet dos caus ben especials. Un amb els llops i daines veïns, els del cau de la Cellera, i l’altre amb tot l’agrupament, quin xou!

FiraSantAntoni

 

Ara ens estem preparant per la següent sortida al Molí d’en Frigola, a la Bisbal d’Empordà, on anirem amb els nostres amics i amigues de la Cellera. També estem polint i posant en marxa el projecte, ja us anirem informant!!

cauconjuntCellera

 

Atentament, llops i daines de l’AEiG Sant Miquel.

Sempre a punt!