Inici

Reunió 60è aniversari

Des de l'agrupament us fem arribar aquest esdeveniment per informar-vos de la reunió que tindrà lloc el proper divendres 25 de novembre a les 20:30 a la sala Fontbernat.

Com bé deureu saber aquest any l'AEIG Sant Miquel fa seixanta anys i és per això que s'estan organitzant una sèrie d'actes per celebrar-ho però per tal de que tot surti bé necessitem col·laboradors i es per això que hem convocat una reunió per explicar-vos el que tenim previst i perquè pugeu dir-hi la vostra i sentir-vos vostre aquest aniversari.

Així doncs, tots els que tingueu ganes de posar els vostre granet de sorra en la organització i execució de la celebració del seixantè aniversari us esperem a la reunió!

Ens veiem aviat!

 
sense fons

Tarda de jocs i espectacles

El dia 4 de Juny de 4 a 8 de la tarda els LL/D (llops i daines) de l’AEiG Sant Miquel d’Anglès, us convidem a passar una tarda divertida al parc de Can Cendra!!!!!

Hi haurà jocs pels més menuts i activitats pels més grans, i una mica de pica-pica. A més tindrem un espectacle d'experiments químics: "Reacciona... Explota!" a càrrec d'en Josep Duran. Us hi esperem ;)

 

ÉS GRATUÏT!!!!!!!!!!!!!!

cartell

ninot escolta

Reunió 60è aniversari

L'any que ve el nostre Agrupament fa 60 anys. Per això, un seguit d'antics escoltes i guies han format una Comissió per celebrar el 60è aniversari!

Dissabte 14 fan una reunió a la Sala Fontbernat, si teniu ganes de col·laborar amb l'organització dels actes del 60è, us animem a assistir-hi!

Entre tots fem el Cau!

cartell reunio 60