Ei, ei, ei! Els i les TRUCS no ens volem quedar enrere, i és que tenim tantes coses al cap que hem deixat la web una mica abandonada!

Ja tenim el projecte a tota vela i hem engegat mil iniciatives per finançar-nos i poder anar al Marroc. Vam començar el nou any amb un bon sopar nadalenc (i quin sopaaaaar!) al cau i una cantada de nadales a Girona amb el barret estès, esperant la caiguda d’alguna moneda trapella.

Un cop consolidades les nostres facultats cantaires (ehem, en Gerard no gaire) vam llançar-nos de caps al projecte fent molta recerca i contactant amb tots els Mohas que vam poder. Després de molta indecisió i més d’una i de dues traves ens encanta poder dir que ja tenim projecte i que el tenim ben arriat. Atenció senyores i senyors perquè el projecte de la unitat de TRUC d’enguany és… (feu repicar els tambooors) Fer uns campaments d’intercanvi cultural al Marroc i construir-hi un parc infantil! El projecte està sent el gran protagonista dels nostres caus però, així i tot, hem tingut temps de fer moltes altres coses!

Després d’excursions de molta reflexió (amb moments d’introspecció però també debats aferrissats) com la de Sant Mer o raids  per treballar l’autonomia com el que ens va dur fins a passar una estupenda nit al castell de Farners, vam posar fil a l’agulla al finançament del projecte. Entre extrajob i extrajob, com fer una paradeta a la fira de Sant Antoni o vendre roses durant el dia més romàntic de l’any, vam fer un stage molt intens durant la setmana santa per quadrar tots els detalls dels campaments i, de passada, vam començar a practicar amb el pionerisme que, tot s’ha de dir, ens falta agafar-hi molta pràctica! (Quedeu tots convidats a provar el nostre magnífic tamboret!)

A més  a més, els i les trucs teníem moltes ganes de conèixer altres trucs i veure diferents maneres de fer escoltisme. És per això que vam fer dos intercanvis, un amb els veïns de la Cellera i l’altre a la Trucada que va organitzar Vista Alegra.

I actualment estem híper motivats i enfeinats preparant el que esperem que ens serveixi per anar al Marroc però també per aconseguir activar el poble, prepareu-vos perquè en breus arriba… la Buti-festa! No us volem donar massa pistes però esperem veure-us-hi a tots disposats a combinar el joc de la botifarra amb un sopar popular de botifarra i un bon concertillo per acabar bé el dia!

I per cert! Com que a més de bons cantants i bons fusters també som uns cracs en el dibuix i la publicitat, us deixem les nostres bosses i samarretes i un vídeo promocional a sota (com podeu veure tenim dots de supermodels). No dubteu en contactar-nos si no us podeu estar de comprar-ne!

Vinga doncs, fins a la pròxima!

TRUCS

Categories: TRUCS