Aquests dos últims mesos, els llops i daines hem fet un bon grapat de coses que ara us explicarem!!

Els dies de cau hem fet activitats de tot tipus: tallers, jocs, gimcanes… Hem après un esport desconegut per a nosaltres anomenat Kinball que es juga amb una pilota gegant. També hem fet un amic invisible per Nadal en el que ens vam regalar entre nosaltres unes manualitats que vam fer en un taller. Hem col·laborat a la marató organitzada pel Banc de Sang d’Anglès i hem voltat i conegut la fira de Sant Antoni.

A part d’això hem fet dues sortides, una fins a Torroella de Montgrí i l’altra a Santa Coloma de Farners. A Torroella vam pujar al Castell de Montgrí i també vam fer tot d’activitats relacionades amb la comunicació. Per exemple, vam aprendre a escriure el nostre nom en llenguatge de signes i en tenim una foto de record!!

A l’excursió de Santa Coloma de Farners els caps ens van donar una bosseta amb un grapat de cigrons. I qui diria que uns insignificants cigrons arribessin a ser tant apreciats i volguts per nosaltres? És que aquests feien la funció de moneda durant la sortida. Per poder participar a les activitats havíem de pagar una quantitat de cigrons, però per altra banda també en podíem guanyar. Fins i tot vam haver de pagar el menú del sopar, segons els plats i postres que havíem menjat!! Finalment vam conèixer què és l’avarícia i vam experimentar alguns problemes que se’n deriven.

Fins aquí un petit resum d’aquests dos últims mesos. Seguirem informant-vos, estigueu atents/es a noves publicacions.

 

Categories: LL/D