Caviem el 8 pel 9, però les ganes d’escoltisme són intocables!

Ja hem començat el segon trimestre i, tot i la fred, això no s’atura!

De sobte ja érem a Nadal i com no podia fallar, vam organitzar un súper sopar conjunt amb tots els RiNG’s. Vam fer desfilada de disfresses, vam cagar el tió, un joc de komandos i vam acabar la nit amb una mini disco al cau amb còctels i tot!!

Al matí, entre tots vam fer una pluja d’idees per encarar els nostres campaments d’estiu. Vam comentar els avantatges d’anar a la muntanya o a la costa així com si preferim ruta o campaments estàtics.

Ara ja ha passat el Nadal i hem tingut prou temps per jugar amb les coses que ens han portat les reis, així doncs, tornem amb els caus!
Per engegar aquest 2019 ho hem fet amb una gimcana per la fira de Sant Antoni que ens ha permès descobrir l’origen dels productes que els firaires venien i tots els avantatges de la compra de proximitat i ecològica.


També els Pioners i Caravel·les ens van deixar pujar al campanar i ens van posar a prova amb uns reptes. Finalment, les truc ens van deixar fer una xapa a la seva paradeta i també ens van explicar quin projecte volen fer aquest curs.

A finals de gener vam anar d’excursió a Argimon (la primera del 2019!) on vam poder caminar i descobrir nous indrets de la zona. A més, vam compartir sostre amb els Pioners i Caravel·les (tot i que nosaltres no ens vam perdre pel camí!).

 

Categories: R/NG