Aquest tercer trimestre els exploradores i exploradors hem estat molt actius!!

El mes d’abril vam anar d’excursió a Brunyola. Totes els activitats que vam fer van girar el voltant de les emocions. Vam identificar emocions noves per a nosaltres, vam posar en comú situacions que les generen i com ens afecten. Ah, i no ens oblidem del xàfec que ens va caure a sobre el matí de diumenge…

El mes de maig va ser l’aplec de Santa Bàrbara i, com cada any, no hi vam faltar! En aquesta excursió ens vam posar en el lloc dels animals que viuen al zoo per treballar la situació que pateixen dia a dia.

Aquest mes de Juny hem fet la última sortida del curs i el destí ha estat: Pineda de Mar. A Pineda vam poder realitzar el projecte que hem estat treballant durant el curs, també ens vam banyar a la platja i vam aprendre a fer bosses de roba a partir d’una samarreta vella!

El nostre objectiu amb el projecte d’aquest any era deixar una mica més net un riu o platja. I aprofitant que anàvem d’excursió a Pineda de Mar, vam realitzar-lo a la platja. I durant una estona vam recollir les deixalles que trobàvem a la sorra de la platja. Ningú de nosaltres s’esperava trobar tantes escombraries. És per això que entre tots hauríem de prendre consciència i cuidar el medi ambient!!

Pel que fa als caus, els hem aprofitat per planificar el projecte, per treballar la coeducació i moltes coses més!!!!

Aquest cap de setmana, serà l’últim del curs i tenim preparat un cau molt refrescant! 💦

Categories: LL/D