Els P/C hem començat fortes aquest curs! Primer, a la Festa del Pas vam inaugurar La Secta dels Mitocondris, el poble roig de Caucònia. Allà vam decidir com voliem encarar el curs 2018/2019 i què teniem ganes de fer.

El primer cau vam fer activitats de coneixença tot descobrint el Kinball, un esport molt divertit que es juga amb una pilota gegant de 1,22m de diàmetre, de moment, som els més experts de Caucònia!

El segon cau vam descobrir l’eix d’animació del curs: la Llum. La Llum és un personatge que ens acompanyarà durant tot el curs il·luminant-nos i fent-nos descobrir noves realitats a partir de la seva experiència i la seva vida. Vam poder conèixer diferents diversitats funcionals i aprodundir en la de la Llum. Molt enrquidor!!

Finalment, vam pujar al Far des de Sant Feliu de Pallarols passant per el Santuari de la Salut i les Roques Encantades. A l’excursió vam  fer activitats d’autoconeixença i també vam sortir de la nostra zona de confort parlant de diferents temes com el gènere, la sexualitat, les drogues… Durant la nit vam fer vetlles i l’endemà vam baixar fins a arribar a les Planes d’Hostoles.

 

Us anirem informant dels nostres moviments!!

Categories: P/C