Benvinguts a Ràngers i Noies Guia 1! Avui us volem presentar la nostra imatge de la web!

I de pas, us expliquem què hem estat fent aquest últim mes! Endavant!

Festa del Pas
Ja fa tres setmanes que vam celebrar la festa del pas: una excursió bonica i plena d’emocions on els infants i joves deixen enrere una unitat i en coneixen una altra. Els RiNG 1 van treure’s la samarreta groga que els havia acompanyat els últims tres anys i van posar-se el blau que, per cert, els queda molt i molt bé i els acompanyarà a les pròximes aventures.

Així doncs, un cop fet el Pas va ser moment per posar-se ja amb les noves unitats i encarar el curs. Vam començar amb una unitat de coneixença i vam riure molt!

Més tard vam posar fil a l’agulla al curs amb una petita activitat sobre què ens agrada, què ens interessa però desconeixem i llocs on ens agradaria anar.

Vam acabar l’excursió amb un dinar de germanor amb infants, joves, caps i famílies al Parc de la Font del Canyo!

Primer cau

El primer cau va començar amb la notícia d’un aviador que s’havia estavellat a prop de l’antic edifici de la Creu Roja, després de molt buscar-lo, no el vam trobar.

Seguidament vam començar una Guerra de mitjons, que, com diu el nom, es tractava d’aconseguir tants mitjons com fos possible! Al final tots van retornar als seus respectius propietaris!

Per acabar, vam berenar un llagurt amb toppings! Era boníssim!

Excursió Santa Lena

El cap de setmana del 12-13 d’octubre, els Ràngers i Noies Guia vam fer la primera excursió de l’any!!! Va començar amb una bona caminada fins l’ermita de Santa Lena on vam fer anar un blauet per primera vegada!!! Ja estem fets uns/es experts culinaris!
L’endemà, després de fer una guerra de fang improvisada, vam acabar d’arribar fins Santa Brígida on es va acabar l’excursió! Ens ho vam passar teta!

Estigueu atents a aquestes i aquests petits exploradors, ens descobriran molts planetes i estrelles!

Categories: R/NG