Ep! Si has arribat fins aquí, felicitats! Has escanejat el codi QR correctament! Fàcil, no?

L’activitat dels QR s’iniciarà al dia 23 a la tarda i es podrà fer fins al dia 7 al migdia. Per poder-hi participar només es necessita un telèfon mòbil que pugui escanejar QR (quasi tots, la mateixa aplicació de la càmera de fotos ja ho fa, però si no, hi ha aplicacions gratuïtes que us ho permetran fer).

Amb l’ajuda d’un mapa on hi trobareu totes les pistes, anireu trobant QR repartits pel poble. Cada QR us portarà a un petit vídeo d’una entitat/associació on us explicaran qui son i com ha estat la seva activitat des de la irrupció de la COVID-19. També us proposaran una activitat/repte/desafiament a aconseguir.

Un cop feta l’activitat proposada, ho podeu compartir amb @cauangles (Instagram) amb el hashtag #AnglèsperalaMarató tot etiquetant l’entitat corresponent, a veure qui és que aconsegueix fer totes les activitats!

On son els QR? Doncs molt senzill, clica al següent enllaç i et portarà al mapa dels QR! Allà podràs torbar la localització aproximada del codi i sabràs de quina entitat es tracta, per conèixer-ls més escaneja el codi i visualitza el vídeo que han preparat

Enllaç al mapa aquí.

Moltíssimes gràcies a totes les entitats i associacions anglesenques que han participat!

Esperem que el gaudiu!

Et deixem un últim QR per si vols acabar de practicar!

 

Categories: Agrupament