Vam començar el trimestre jugant a Kinball, un esport originari de Brussel·les que en Narcís Pons ens va fer descobrir! Ens va agradar tant que ara moltes de nosaltres hi juguem setmanalment.

Vam aprofitar la Fira de Sant Antoni per conèixer l’opinió dels anglesencs i anglesenques, per detectar-ne els aspectes a millorar, i poder-ne desenvolupar un projecte.

També vam col·laborar en l’activitat que els Pioners i Caravel·les realitzaven al campanar, així que el vam poder visitar per dins!

Ens va arribar una nova missió espacial, aquesta vegada al planeta Sacsà, així que ens hi vam desplaçar. Un cop allà vam fer activitats de temàtica social i la ruta de la tomba del soldat perdut. A més vam comptar amb la visita de l’Anna Vilarrubias, que ens va fer una ponència sobre el gènere en les professions, que ens va fer reflexionar molt.

Juntament amb els Ràngers i Noies Guia i els Pioners i Caravel·les d’Anglès i la Cellera vam anar a veure l’obra de teatre “Despulla’t”, que realitzaven un grup de joves de Riudellots de la Selva, en la qual es tractava la temàtica del bullying en els instituts.

L’últim cap de setmana de febrer l’escoltisme celebrava la Diada del Pensament, així que amb l’agrupament vam fer una excursió conjunta per commemorar-ho tots i totes junts/es!

El mes de març també venia carregat d’activitats i descobertes! Per començar, juntament amb Ràngers i Noies Guia 1 vam fer una descoberta de gènere amb l’ajuda de la Judit Costa. També vam dedicar un cau a veure el documental “La meva vida com una pel·lícula”, que tracta sobre casos reals d’anorèxia en joves. Posteriorment vam fer una reflexió sobre el que havíem observat al vídeo.

Vam realitzar un parell d’activitats sobre medi ambient i com hi influeixen les nostres accions. Vam imaginar que podíem construir un nou poble i ens vam adonar que sovint no pensem en la importància de les zones verdes, sinó que prioritzem les zones d’oci.

Per acomiadar-nos del trimestre, l’últim cau abans de setmana santa el vam fer acompanyats de Ràngers i Noies Guia 1, i vam mirar la pel·lícula “La ola”. Un cop visualitzada vam dur a terme una petita reflexió sobre la importància de tenir criteri propi i no deixar-nos influir per la pressió de grup.

Arriba Setmana Santa però això no ens atura! Tenim moltes sorpreses preparades pel tercer trimestre, així que estigueu atentes!

Categories: R/NG