Bones Festes a totes!

Des de la nostra nau, aquest mes de desembre no hem parat quietes!

Un any més vam participar al Gran Recapte d’Aliments, i abans d’aquest dia vam fer una descoberta en la qual vam conèixer diferents
testimonis que en algun moment havien accedit al Banc d’Aliments.

No només hem col·laborat amb el Gran Recapte, sinó que també ens vam implicar en la Marató de TV3. Vam mirar el vídeo promocional en el qual s’explicava molt bé la temàtica d’aquest any, el càncer, a través de persones que l’havien viscut d’aprop. El diumenge des de l’Agrupament vam organitzar una caminada popular en la qual algunes de les nostres tripulants hi vam assistir.

Per altra banda, també vam realitzar un cinefòrum de la pel·lícula Wonder, que tracta sobre com un infant que té una malformació a la cara s’enfronta al seu dia a dia. Un cop visualitzada, vam fer una mica de debat a partir de les idees principals que en vam extreure.

Per acomiadar-nos del trimestre i per donar la benvinguda a les Festes de Nadal, vam fer un sopar de celebració al cau i e

ns hi vam quedar a dormir! En aquest sopar hi vam assisir els Ràngers i Noies Guia 1 i 2, ja que també ens agrada ajuntar-nos de tan en tan.

Us desitgem que tingueu Bones Festes i ens veiem al gener!

 

 

Categories: R/NG