Benvolguts i benvolgudes caucs,

Els passats dies 29 i 30 de setembre tots junts vam construir i celebrar la creació de la nova societat (país) de Caucònia. Caucònia és una terra d’acollida, reflexió i compromís social. És més que un lloc físic per viure, Caucònia és el que aprenem, el que vivim, l’esforç que fem i la gent amb qui ho compartim.

Caucònia sempre ha estat una terra de PAS, de ningú, però sobretot, de tothom. Tot cauc, sigui quina sigui la durada que ha estat a Caucònia, s’enduu molts records, molts aprenentatges i amistats sinceres. Tot cauc, d’alguna manera o altra, sempre té un lloc a Caucònica, i en el seu interior, Caucònia també hi és, marcant petjada, segurament, convertint-lo amb el que és.

Per això, quan un cauc es trasllada de poble, aquest el porta sempre a sobre, i això l’ajuda a desenvolupar-se en el següent. De la mateixa manera, quan un cauc se’n va a viure fora de Caucònica, continua sent cauc, sense mai deixar de portar l’esperit cauc a dins seu!

Els dies 29 i 30 de setembre, doncs, els habitants de Caucònia vam celebrar tots junts la Festa del Pas. En aquesta festa vam acomiadar els caucs que se’n van a viure a fora, vam rebre els caucs que vénen a viure a Caucònia i vam contemplar el Pas d’alguns caus a altres pobles de Caucònia. Els pobles de Caucònia són formats per infants del mateix rang d’edat però amb necessitats i objectius diferents entre els pobles.

Des de la Festa del Pas ha passat un temps que ha permès que totes les unitats hagin pogut constituir els seus pobles: nom, normes específiques, objectius… Però sobretot, tots i cadascun dels pobles ja s’han posat a treballar de valent per aquest nou curs 2018 – 2019. Us mantindrem informats dels esdeveniments ocorreguts a les diferents localitats. Amb això encetem el nou curs!

Categories: Agrupament