Nou noies guia, deu ràngers, un cap i tres quel·les… La unitat de Ràngers i Noies Guia ho petem moltíssim! 💪

Tenim moltes ganes de fer excursions, caus moguts, debats (sense escriure!!)… I, encara que per la Covid tot això s’ha vist estroncat, hem tingut prou temps per començar a fer cosetes:

A principi de curs vam fer tot de proves per descobrir l’eix 🎮, vam dibuixar el que teníem ganes de fer i ens vam preparar un berenar deliciós: suc de taronja 🍊 i gelat de vainilla🍦!

Més tard, vam conèixer les quatre deesses i ens vam apropiar d’un personatge de videojocs.

Quan ja vam ser unes expertes en videojocs, ens en vam anar d’excursió al Far i vam sobreviure al vent que feia aquella nit!!!!🌪️

Els caus online no ens agraden tant…🖥️ No ens podem veure, ni xerrar tots alhora, ni jugar tots junts, tot i això, amb els caus online hem tingut temps de fer trivials per equips i fer alguna partideta a l’Among Us.

Abans de les vacances de Nadal 🎄, vam tenir temps d’escapar d’una Scape Room i de fer una excursió amb bicicleta fins a Sant Pere Sestronques 🚲, vam acabar amb un dinar festiu on no faltava res: pica pica, roba nadalenca, passarel·la, distància, mascaretes i gel desinfectant! 🕺🏽

Enmig de tot això, també hem tingut temps de reflexionar sobre el canvi climàtic, la importància de les coses materials i el valor que donem a allò que ens envolta.

Tenim moltíssimes ganes de fer caus presencials i de fer lleure segur! 🤗