Aquest any els trucs estem molt motivats, volem fer grans coses i apuntem amunt, però, sempre sent realistes i objectius amb el temps i els recursos que tenim. Volem investigar bastants temes i fer una mica de recerca abans de triar el nostre projecte definitivament, ja que no ens volem tancar a cap possibilitat i això requerirà compromís i motivació, que són uns dels objectius més importants que ens hem proposat aquest any.

El dissabte 20 i diumenge 21 vàrem anar a la primera excursió de l’any: Vam pujar de Sant Martí Sacalm fins al Far i allà vam fer nit, va ser una excursió interessant, ja que vam dur a terme, per grups, les primeres activitats organitzades per nosaltres, començant a desenvolupar de mica en mica la nostra autonomia, un dels altres objectius o propòsits que volem complir aquest any.

La següent aventura que ens espera és la baixada d’andròmines pel riu Onyar, que se celebra cada any per festes de Girona. Ja hem començat a pensar com farem la barca i com anirem disfressats, ara només ens falta muntar-la i d’aquí a dos dies ja ens podreu veure riu avall, esperem que aguanti! Ens agradaria que fos un any de creixença personal on gràcies al cau puguem fer del món un lloc una mica millor!

Trucs

Categories: TRUCS