Ieeeeeeeeps! Els Ràngers i Noies Guia tenim notícies fresques!!!
El dissabte passat vam anar al cau amb la intenció de fer una súper descoberta sobre el Banc de Sang, aprofitant que durant tot el dia una colla de voluntaris ben trempats en van organitzar una marató al polivalent de la Burés.

Però ep! En arribar, ens en vam endur una sorpresa; de cop ens sentíem diferents, una mica estranys, ens sentíem com si…Com si fóssim una altre persona. Oi que és estrany? Però de seguida en vam treure l’entrellat; fa un parell de setmanes, com ja us vam explicar, vam agafar una màquina del temps amb la intenció d’anar a veure dinosaures, i resulta que se’ns va espatllar i vam anar a petar a l’any 1936! Doncs resulta que, a sobre, la maquinota aquella ens va posar al cos les ànimes de tot un seguit de persones que van visqueren aquesta època.

Total que, vist que no hi ha manera d’arreglar la màquina del temps perquè ens torni als nostres temps i, de pas, les nostres ànimes, hem decidit aprendre a conviure-hi. I, per fer-ho, el millor que podem fer és començar a conèixer qui carai som i què carai vam viure! De moment, però, només hem descobert els nostres noms. Suposem que, a mesura que avanci el curs, anirem descobrint molt més sobre nosaltres, sobre qui som, sobre com pensem, sobre com vivim i per a què lluitem. Us anirem explicant com avanç la cosa!!! De moment, però, us deixem aquí la pinta que fem i com ens diem! És important que tothom s’ho miri ben bé, perquè ara només responem quan ens criden per aquest nom!
Així que ja ho sabeu, si us els trobeu pel carrer i no responen a les vostres crides…és perquè no esteu cridant el nom correcte!

Arremanguem-nos i brindem la falç amunt que tocarà resistir!

Categories: R/NG